Hei!

Du er blitt automatisk logget inn

Det er mange gode grunner til å registrere en profil hos eBillett. For eksempel:
  • Synk billetter til mobil
  • Historikk tidligere kjøp
  • Kjappere kjøp
  • Lojalitetspoeng
  • Gratis ferieklubb
Les mer om eBillett-profil
Ny Bruker / Logg inn

For arrangører

Dialog eXe har jobbet med utvikling av billettløsninger siden 1989. Vi ønsker å være en partner som gjennom våre produkter og vår service bidrar gjennom hele verdikjeden knyttet til salg av billetter, forberedelse av billettsalg, salg og oppgjørsrutiner, rapportering og oppgjør til arrangører/filmbyråer/leietakere. Vi har løsning for deg enten du driver innenfor kino, kulturhus, lokalscene, idrett, festivaler, seminar eller lignende.

Hva er eBillett?

En eBillett er en billett kjøpt på en av våre kunders hjemmeside, Facebook-side eller eBillett mobil. Når du skal på ditt arrangement viser du frem din eBillett på mobil eller A4 ark, og arrangør skanner QR-koden for verifisering. Har du ikke din billett med QR-kode kan du hente billetten din i arrangørens billettluke ved å oppgi kredittkort nummeret ditt.

Hvordan kan eBillett hjelpe meg?

Med eBillett blir billettene dine lett tilgjengelig for ditt publikum. Billetter kan selges både på din egen hjemmeside, Facebook-side eller på mobil-app. I tillegg kan du få tilgang til programvare og utstyr for å selge billetter lokalt. Du vil hele tiden ha full kontroll over hvor mange billetter som er solgt og publikum vil oppleve å få kjøpt billetter på en trygg og profesjonell måte 24 timer i døgnet, 7 dager i uka.

Hvordan kommer jeg i gang / får tilbud?

Ta kontakt med Oddvar Haug Jenssen på telefon 975 36 349 eller send mail til [email protected] så kan vi sammen finne frem til en løsning som passer perfekt for deg.